TOBB KARAMAN İL KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

20 Ekim 2023

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Karaman  İl Kadın ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Seçimleri 19 Ekim 2023 Perşembe günü Odamız hizmet binasında gerçekleşti.

Karaman  Ticaret ve Sanayi Odası kontenjanından İl Kadın Girişimciler Kurulu, İcra Komitesine 5 asıl ve 5 yedek üyeyi belirlemek üzere oy kullandı.

İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri de İcra Komitesi için 4 asıl, 1 yedek üyeyi belirlemek için oy kullandılar.

Yapılan Seçimler sonucunda; TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asıl üyeliklerine; Ahsen Toktay, Eda Keleş, Gülnur Bayrakçı, Gülnur Özkan ve Raziye Altunalan, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeliklerine; Emre Öztoprak, Abdulkerim Uluer, Mehmet Yapar ve Ömer Faruk Tekin seçildi.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan; “Odamızın ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB Karaman  Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri sonucunda seçilen arkadaşlarımızı kutluyorum. Girişimcilik kültürünün ilimizdeki kadın ve gençler arasında gelişmesine öncülük edeceklerine inancım sonsuz. Yönetim Kurulu olarak biz Karaman İl Kadın Girişimcilerimizin ve Genç Girişimcilerinizin her zaman destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz.” diyerek seçilen İcra Komitesi üyelerine başarılar diledi.